

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
Вижте някои вскуни идеи
А вие за колко бихте продали труда си, пита риторично съпругата на съпредседателя на ПППП
Подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица
Страшно вкусен
Щом отхапете от него, моментално ще ви връхлетят милите спомени от детството, свързани с трескавата подготовка за празника и отрупаната с лакомства трапеза
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Остава по-малко от месец до Великден и навсякъде вече ухае на прясно изпечените тестени изкушения
Съществуват и такива рецепти, с които да спестите много време